WordPress website verhuizen

Jij hebt al een tijd een WordPress website en je post regelmatig nieuwe updates. De bezoekersaantallen groeien en je hebt de WordPress website uitgebreid met een behoorlijk aantal plugins.

Je krijgt regelmatig berichten van klanten en bezoekers dat de website niet bereikbaar was. Je hebt jouw website technisch zo ver als mogelijk geoptimaliseerd maar ook hierover bent je niet helemaal tevreden. Een troost, dagelijks hebben mensen dezelfde problemen. Maar jij staat op het punt hier verandering in aan te brengen!

Waarom je website verhuizen?

Als je op bovenstaande opties een aantal keer ja geantwoord hebt is het hoog tijd om je WordPress website te laten verhuizen naar een hostingprovider die wel rekening houd met al deze variabelen.

Litespeed caching of Redis caching

Echte snelheid behaal je op de beste kwaliteit servers. Ingericht op de hoogst haalbare technische snelheid en voorzien van de juiste caching aangepast op jouw website of webshop.

Managed WordPress hosting

Speciale hostingpakketten voor WordPress. Optimaal ingesteld zonder overbodige ballast. En zonder dat jij er omkijken naar hebt.

Hoog beveiligingsniveau

Een beveiligingsplugin op je website zou in principe overbodig zijn als de server van je hostingprovider voorzien is van een goede beveiligingslaag.

WordPress hosting

Wij bieden geoptimaliseerde WordPress hosting voor het beste resultaat. Heb jij zelf een hostingprovider waar je van denkt dat deze geschikter is voor je website of webshop? Geen probleem, wij verhuizen in principe naar alle providers, maar overtuigen je ook graag van de snelheid van onze servers door het opzetten van een gratis testomgeving.

WordPress webdesigners

Altijd een website op maat

Iedere website die we maken is uniek, we werken niet met een blauwdruk die we vullen. Ook jouw website maken we op maat naar jouw wensen en vooral met het oog op jouw doelen. Wat jij belangrijk vindt en met je website wilt bereiken, vertalen wij in een website op maat. Dat houdt in:

Een website die compleet aansluit bij jouw huisstijl
Een goed vindbare website die bovendien snel laadt
Een doelgerichte website die bezoekers omzet in klanten

Lamper Design verhuist WordPress websites

Dagelijks verhuizen wij WordPress websites naar andere servers, met of zonder andere domeinnaam. Wij ontzorgen je bedrijf zodat de website gewoon bereikbaar blijft voor de bezoekers, jij kunt werken aan je bedrijf, wij zorgen dat je website voor je blijft werken.

Ook de e-mail wordt door ons verhuist. Zonder onderbreking blijft je dus in contact met je klanten.

Waarom je website vandaag nog verhuizen?

  • Google Pagespeed van je website gaat gegarandeerd omhoog waardoor je website beter zal scoren in de zoekmachines;
  • Trage websites zorgen voor wegklikkende bezoekers. Wij verzorgen in samenspraak met de provider de mogelijke snelheid;
  • Passend advies. Je betaald voor hetgene wat je nodig heeft. Niet meer en niet minder;

Wil je weten wat er nodig is om je trage, niet werkende website te verhuizen? Dat lees je hier.

Wat kost de WordPress verhuisservice?

Onze website verhuisservice kost € 125,- voor de website en € 75,- voor eventuele e-mail. Een kleine investering in rust en zekerheid over een van je belangrijkste marketingtools: je website. Bovendien spaar je heel veel tijd uit die je lekker aan je eigen business kan besteden.

Doen?

Een mailtje naar info@lamper-design.nl volstaat. Of bel gewoon: +31 (0)182 635 077. Ook als je vragen hebt natuurlijk.

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat klanten zeggen

CombiBreed
CombiBreed
combibreed.nl
Vorig jaar hebben wij samen met Lamper Design onze webshop CombiBreed compleet vernieuwd. Onze webshops zijn beschikbaar in verschillende talen en worden deels door ons distributienetwerk beheerd. Een groot project waarbij wij op een prettige manier hebben samengewerkt en dat nog steeds doen. Onze producten en daarbij onze wensen zijn niet standaard voor een webshop, waardoor er deels maatwerk nodig was. Niet alles was even makkelijk, maar met goede communicatie en samenwerking hebben we een mooi webshop kunnen lanceren.
KTL Nederland
KTL Nederland
ktl-nederland.eu

Wij zijn erg tevreden met de diensten van Lamper.

Bij het vernieuwen van de website hebben zij goed met ons meegedacht. Ook bij het onderhoud aan de website is de dienstverlening prima.
Eventuele problemen kunnen online aan de servicedesk gemeld worden, waarna er binnen korte tijd een eerste reactie en vaak zelfs de oplossing wordt gemeld.

Kortom, een prima bedrijf met een uitstekende service!

De Chinese Muur
De Chinese Muur
chinesemuurdenhaag.nl

Het was een positieve ervaring om te werken met Lamper Design. We waren erg blij met hoe snel ze in actie kwamen en ons hielpen toen onze oude website niet meer werkte. Er werd hard gewerkt en binnen een week was een nieuwe website opgezet die bijna volledig aan onze wensen voldeed. Wat ons nog meer tevreden stelde, was dat Lamper Design altijd snel reageerde, zelfs laat in de avonden, waardoor het hele proces heel soepel verliep.

Imakin
Imakin
imakin.nl

Lamper Design heeft een custom webshop voor mij gebouwd. Ik heb het ontwerp aangeleverd en zij hebben de webshop naar mijn wensen gebouwd. Ik ben ook blij met de technische support en onderhoud van de website.

Robin Timmers
Robin Timmers
robintimmers.nl

Snel, betrouwbaar en doelgericht: dat is Lamper Design. Ze hielpen mij aan een nieuwe website die paste bij de groei van mijn bedrijf – en ook nog ‘s zorgde dat ik door bleef groeien.

Kreeg meerdere keren complimenten over de website, waardoor leads makkelijker klanten werden.

Die website verdient zich dus makkelijk terug. 🙂

PiramideSchrijven
PiramideSchrijven
piramideschrijven.com

Lamper design heeft voor ons een nieuwe website gebouwd waar wij van klanten veel positieve reacties op krijgen. Keurig binnen tijd en budget opgeleverd. Website aanpassingen worden supersnel opgepakt en perfect uitgevoerd. Lamper Design is een echte aanrader!

Advidens
Advidens
advidens.nl

Bedrijf die een uitzondering op regel is aangaande bouwen van Internetsites. Afspraak is afspraak. Zaken worden direct geregeld. Wachttijden en lange trajecten zijn niet aan de orde. Complimenten

Sweetest Design
Sweetest Design
sweetestdesign.nl

Lamper Design heeft mijn oude thema helemaal nagebouwd omdat deze niet meer kon draaien op wordpress. Het proces ging echt super snel vanaf bespreken tot het online zetten. Mijn nieuwe website ziet er prachtig uit! De communicatie was super, snelle reacties en alles wat ik vroeg was mogelijk.

NuLED
NuLED
nuled.nl

Beter dan Lamper Design word het volgens ons niet.

We hebben al jaren een webshop en een hoop gezeur gehad met verschillende bedrijven die voor ons de website zouden onderhouden. Hooge rekeningen van gedoe wat ze zelf hebben veroorzaakt maar het kwam nooit door hun, dagen dat mensen niet konden bestellen maar dan was er even geen tijd, want tja ze hadden nog meer klanten.

Dat is nu verleden tijd we hebben alles wat te maken heeft met onze website onder gebracht bij Lamper Design, nooit gedoe als er wel eens wat is, daar wordt direct naar gekeken en eigenlijk gelijk opgelost, ook geen gezeur met te hoge of twijfelachtige rekeningen we hebben een vaste prijs waar alles voor word geregeld, gewoon helder en duidelijk.

Dus voor alle twijfelaars STOP met zoeken je heb het vandaag gevonden Lamper Design betrouwbaar, betaalbaar, goed en snel.

Afspraak plannen? Bel 0182 635 077 en vraag naar Kees.