Vul de aanvraag in en wij gaan direct aan de slag met je aanvraag. Liever eerst een globale indicatie?
Bel dan even:  +31 (0)182 635 077 . Een mailtje kan natuurlijk ook: sales@lamper-design.nl.

Offerte aanvragen

Naam(verplicht)
Beschikbaar budget(verplicht)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat klanten zeggen

 Linda de Boer
Linda de Boer
Anydress.nl
Al zeker 8 jaar werken Lamper Design en ik samen. Begonnen met het maken van een website met hosting en het maandelijkse onderhoud daarvan. Een aantal jaren later kwam er een online leeromgeving bij, waarvan de basis door Lamper Design werd opgezet. Inmiddels zijn we ook bezig met SEO optimalisatie, zodat mijn bedrijf beter gevonden gaat worden. Met name omdat mijn bedrijf een verschuiving aan het maken is van fysieke naailessen naar online naailessen. Al die jaren zeker een fijne samenwerking. Ik heb veel van de mannen geleerd en kan inmiddels zelf al heel veel aanpassen aan mijn website en leeromgeving, maar het is fijn dat als je vastloopt ze even een helpend handje bieden.
Janneau van Gils
Janneau van Gils
Jvgbestratingen.nl

Lamper Design is een zeer professioneel bedrijf wat voor ons veel meerwaarde heeft aan ons bedrijf. Met Lamper Design is goed te communiceren en ze luisteren goed naar de wensen van mij. Voor een goede werkende website zit je bij Lamper Design goed en vertrouwd aanrader.

Martijn Ruinard
Martijn Ruinard
Tegelsinhuis.nl

Lamper Design heeft onze webshop in een volledig nieuw jasje gestoken qua design en extra functionaliteiten. Ze hebben veel inhoudelijke kennis van Wordpress / Woocommerce en denken graag met je mee om uiteindelijk het beste resultaat te krijgen. Uitdagingen gaan ze niet uit de weg en de directe lijnen tijdens het ontwikkelproces zorgt ervoor dat alle gewenste functionaliteiten tot in detail werken. Daarnaast zorgt de backoffice voor een snelle opvolging van eventuele vragen. Lamper Design is voor ons een zeer fijne en vooral betrouwbare partner!

Joyce Stevens
Joyce Stevens
Jazzandwine.nl

Onze website JazzandWine.nl wordt zeer kundig door Lamper Design onderhouden en recent opnieuw opgebouwd. Hun professionaliteit, kennis en zeer snelle én goede service is echt opmerkelijk in deze tijd en fantastisch! Bedankt team Lamper, jullie zijn TOP!

Yannick de Graaf
Yannick de Graaf
hipgroen.nl

De samenwerking met Lamper Design verliep erg prettig. Roy slaagde er moeiteloos in om onze complexe wensen te vertalen naar een technisch resultaat. Maatwerk op dit niveau is vandaag de dag moeilijk te vinden. Het uiteindelijke resultaat voldoet volledig aan onze verwachtingen. Petje af!

Ellen & Michiel Smulders
Ellen & Michiel Smulders
kokerellen.be

We lieten Lamper Design een volledig nieuwe website bouwen voor onze foodblog, wat meer dan gelukt is! Zeer goede samenwerking, heel behulpzaam en recht-door-zee team.