Een website hoort voor je te werken

Een website is meer dan een paar pagina’s online met je bedrijfsprofiel en je aanbod. Een website moet voor je werken: nieuwe klanten opleveren, offerte aanvragen of zelfs directe verkopen in geval van een WooCommerce webshop. Een flitsend ontwerp maken kan iedere webdesigner. Wij zorgen naast een passend design voor goede techniek en het inrichten van je website zodat bezoekers ook klant worden.

WordPress websites: up-to-date en gebruiksvriendelijk

Wij maken websites in WordPress, een content management systeem dat altijd voldoet aan de laatste ontwikkelingen in de online markt en bovendien heel gebruiksvriendelijk is. Dat betekent voor jou:

Eenvoudig zelf je website beheren

Dankzij WordPress maak je in een handomdraai nieuwe pagina’s of berichten. Voor wijzigingen hoef je ook niet te wachten tot een webbureau het voor je aanpast. Inloggen, maken of wijzigen, publiceren en klaar. Ideaal.

We lieten Lamper Design een volledig nieuwe website bouwen voor onze foodblog, wat meer dan gelukt is! Zeer goede samenwerking, heel behulpzaam en recht-door-zee team.

Ellen & Michiel Smulders
Ellen & Michiel Smulders
kokerellen.be

Altijd up-to-date met de nieuwste technieken

WordPress wordt door een enorme groep betrokken mensen bijgehouden. Iedere maand zijn er verbeteringen in het systeem, van klein tot groot. Zo voldoet jouw website altijd aan de geldende standaarden.

Online vindbaar zijn met je website via website-optimalisatie

Of je zelf je zoekmachine-optimalisatie doet of niet, in WordPress kun je echt aan alle details werken om jouw website beter vindbaar te maken in de zoekmachines. Wij zorgen voor een stevige SEO basis, zodat jouw website klaar is om online gevonden te worden. Wil je verder aan de slag met de vindbaarheid? Wij geven ook SEO advies.

Is de website eenmaal in de lucht, dan krijg je te maken met updates en back-ups. Ook dat ‘gedoe’ nemen we je graag uit handen met onze complete WordPress onderhoud service.

wordpress webdesigner

Altijd een website op maat

Iedere website die we maken is uniek, we werken niet met een blauwdruk die we vullen. Ook jouw website maken we op maat naar jouw wensen en vooral met het oog op jouw doelen. Wat jij belangrijk vindt en met je website wilt bereiken, vertalen wij in een website op maat. Dat houdt in:

  • Een website die compleet aansluit bij jouw huisstijl
  • Een goed vindbare website die bovendien snel laadt
  • Een doelgerichte website die bezoekers omzet in klanten

Boek meer resultaat met conversiegerichte teksten

Wanneer wij jouw website maken, laten we zien hoe jouw onderneming zich onderscheidt. De teksten dragen daar ook aan bij. Professionele teksten zorgen voor een betere vindbaarheid en omzet, omdat ervaren copywriters kennis hebben van SEO en conversiegericht schrijven. Zoek je een copywriter voor jouw webteksten, dan koppelen we je graag aan een SEO-copywriter uit ons netwerk.

We zijn ontzettend blij met Lamper Design. Ze hebben onze website snel en professioneel gebouwd. Wat ons vooral opviel, is hun snelle respons en het vermogen om mee te denken met onze wensen. Het resultaat is een geweldige website die onze verwachtingen overtrof. Absoluut aanbevolen!

Jaimy Noorlander
Jaimy Noorlander
bemabv.com

Lamper Design: kritisch, transparant en compleet

Wanneer kies je voor Lamper Design om je website te laten maken? Dat is wanneer je behoefte hebt aan:

  • een open, eerlijke en kritische instelling; daarmee kom je in onze ogen het verst
  • duidelijke feedback op jouw wensen en een heldere kijk op hoe een website voor jouw onderneming werkt
  • transparante communicatie over de voortgang; je volgt het bouwproces live via een link naar de bouwlocatie
  • oog voor detail; alles moet werken en visueel kloppen
  • complete service: inclusief onderhoud van je WordPress website, en indien nodig ook in grafische vormgeving voor huisstijl en logo-ontwerp

En natuurlijk een website die je volledig zelf kunt beheren dankzij het open source CMS WordPress. Al kun je het beheer en onderhoud natuurlijk ook uitbesteden. Spreekt je dit aan? Dan gaan we graag voor je aan de slag.

Gelijk een offerte of nog vragen?

Je laat je website maken bij Lamper Design, omdat we gaan voor concreet resultaat: meer omzet uit jouw website. Wil jij samen gaan voor dat resultaat? Op korte termijn maken wij graag ruimte voor jouw project. Wil je betalen in termijnen? Dit is voor ons geen probleem. Vraag dan een offerte aan.

Laatste projecten

Hovenier Waddinxveen
Jvgbestratingen.nl

Website hovenier Waddinxveen

Bekijk dit project
Vanhuyse.nl
VanHuyse.nl

VanHuyse makelaars website met Realworks koppeling

Bekijk dit project
Idee aan Zee
Ideeaanzee.tv

Website voor Idee aan Zee uit Den Haag

Bekijk dit project
advidens
Advidens

Moderne WordPress website voor Advidens

Bekijk dit project
franceska-kookt
Francesca Kookt

Foodblog in WordPress voor Francesca Kookt

Bekijk dit project
discovernl temp
DiscoverNL

WordPress website op maat voor DiscoverNL

Bekijk dit project
lekkeretenmetlinda
Lekker eten met Linda

WordPress foodblog voor Lekker Eten met Linda

Bekijk dit project

Wat klanten zeggen

 Linda de Boer
Linda de Boer
Anydress.nl
Al zeker 8 jaar werken Lamper Design en ik samen. Begonnen met het maken van een website met hosting en het maandelijkse onderhoud daarvan. Een aantal jaren later kwam er een online leeromgeving bij, waarvan de basis door Lamper Design werd opgezet. Inmiddels zijn we ook bezig met SEO optimalisatie, zodat mijn bedrijf beter gevonden gaat worden. Met name omdat mijn bedrijf een verschuiving aan het maken is van fysieke naailessen naar online naailessen. Al die jaren zeker een fijne samenwerking. Ik heb veel van de mannen geleerd en kan inmiddels zelf al heel veel aanpassen aan mijn website en leeromgeving, maar het is fijn dat als je vastloopt ze even een helpend handje bieden.
Janneau van Gils
Janneau van Gils
Jvgbestratingen.nl

Lamper Design is een zeer professioneel bedrijf wat voor ons veel meerwaarde heeft aan ons bedrijf. Met Lamper Design is goed te communiceren en ze luisteren goed naar de wensen van mij. Voor een goede werkende website zit je bij Lamper Design goed en vertrouwd aanrader.

Martijn Ruinard
Martijn Ruinard
Tegelsinhuis.nl

Lamper Design heeft onze webshop in een volledig nieuw jasje gestoken qua design en extra functionaliteiten. Ze hebben veel inhoudelijke kennis van Wordpress / Woocommerce en denken graag met je mee om uiteindelijk het beste resultaat te krijgen. Uitdagingen gaan ze niet uit de weg en de directe lijnen tijdens het ontwikkelproces zorgt ervoor dat alle gewenste functionaliteiten tot in detail werken. Daarnaast zorgt de backoffice voor een snelle opvolging van eventuele vragen. Lamper Design is voor ons een zeer fijne en vooral betrouwbare partner!

Joyce Stevens
Joyce Stevens
Jazzandwine.nl

Onze website JazzandWine.nl wordt zeer kundig door Lamper Design onderhouden en recent opnieuw opgebouwd. Hun professionaliteit, kennis en zeer snelle én goede service is echt opmerkelijk in deze tijd en fantastisch! Bedankt team Lamper, jullie zijn TOP!

Yannick de Graaf
Yannick de Graaf
hipgroen.nl

De samenwerking met Lamper Design verliep erg prettig. Roy slaagde er moeiteloos in om onze complexe wensen te vertalen naar een technisch resultaat. Maatwerk op dit niveau is vandaag de dag moeilijk te vinden. Het uiteindelijke resultaat voldoet volledig aan onze verwachtingen. Petje af!

Ellen & Michiel Smulders
Ellen & Michiel Smulders
kokerellen.be

We lieten Lamper Design een volledig nieuwe website bouwen voor onze foodblog, wat meer dan gelukt is! Zeer goede samenwerking, heel behulpzaam en recht-door-zee team.

Jaimy Noorlander
Jaimy Noorlander
bemabv.com

We zijn ontzettend blij met Lamper Design. Ze hebben onze website snel en professioneel gebouwd. Wat ons vooral opviel, is hun snelle respons en het vermogen om mee te denken met onze wensen. Het resultaat is een geweldige website die onze verwachtingen overtrof. Absoluut aanbevolen!

Tanya van Santen
Tanya van Santen
spullengraveren.nl

Wij zijn erg blij met onze nieuwe website en webshop, de samenwerking verliep prettig, Lamper luisterde goed naar onze wensen en vertaalde het naar een goed functionerende webshop en website.
En zelf als het niet helemaal ging zoals het moest gaan, werd er snel gereageerd en was het probleem snel opgelost.

Sian Tjioe
Sian Tjioe
pr8fashion.nl

Ik werk nu al zo’n jaar of 3 samen met Lamper Design, zij hebben een heel nieuw design gemaakt voor mijn Wordpress webshop en ik heb meteen een contract afgesloten voor het WordPress onderhoud. Wat een verademing is deze firma! Ze reageren altijd meteen op mijn mails en gaan net dat stapje verder in klant support met het meedenken in oplossingen voor problemen waar ik tegen aan loop! Geen moeite te veel! Chapeau voor Lamper Design, ik ben blij met onze samenwerking!

Kees Lamper

Afspraak plannen? Bel 0182 635 077 en vraag naar Kees.