Een selectie van ons WordPress werk.

Ben je benieuwd wat wij maken? Bekijk recente projecten op deze pagina.

Kees Lamper

Heb jij een project wat wij zouden kunnen maken? Bel naar 0182 635 077 en vraag naar Kees.

Idee aan Zee
Ideeaanzee.tv

Website voor Idee aan Zee uit Den Haag

Idee aan Zee zijn beeldmakers met hoofd en hart. Om het bedrijf online te presenteren en het beste van hun diensten en projecten te laten zien, ontwikkelden wij op basis van een maatwerk design een gebruiksvriendelijke, functionele en toegankelijke WordPress-website. De website is ontworpen met een volledig responsive lay-out voor optimale weergave op alle apparaten. Op de website vinden bezoekers ook een uitgebreide projectgalerij om de veelzijdigheid van de onderneming te laten zien die voor de medewerkers van Idee aan Zee eenvoudig aan te passen is. Daarnaast hebben we uiteraard ook functies geïntegreerd zoals een contactformulier en sociale media koppelingen, om de interactie en communicatie met de klanten te optimaliseren.

Bekijk dit project
De Vaart
devaart.nl

Adviesbureau De Vaart

Adviesbureau uit Bleiswijk was op zoek naar een website die hun professionaliteit, deskundigheid en zorgvuldige aanpak op het gebied van certificeringen naar voren bracht. Het resultaat is een op maat gemaakte, dynamische en gebruikersvriendelijke WordPress-website. Het gezamelijke doel was om een nieuwe website te bouwen die een heldere en informatieve weergave van de diensten van De Vaart bood, en tegelijkertijd een heldere navigatie bood voor de bezoekers. Met dit in gedachten, hebben we een ontwerp gecreëerd, met een duidelijke interface en grote navigatiemenu's. Om de opgebouwde SEO waarde te behouden hebben we in overleg met De Vaart een redirect plan gemaakt zodat alle url's met een 301 redirect doorgestuurd worden naar de juiste pagina's.

Bekijk dit project
Planjeweek.nl
Planjeweek.nl

WooCommerce webshop voor Planjeweek.nl

Planjeweek.nl had een bestaande webshop die was ontwikkeld in het systeem van Mijnwebwinkel. Met de overgang naar de nieuwe WooCommerce webshop heeft Stefanie volledige vrijheid in design en functionaliteit. De shop is voorzien van een maatwerk design en is volledig opgebouwd met de Gutenberg editor. Mocht een bezoeker hulp nodig hebben, daarvoor is de keuzehulp ontwikkelt. Op basis van een aantal keuzes geeft de webshop automatisch de best passende planner voor de klant.

Bekijk dit project
Vanhuyse.nl
VanHuyse.nl

VanHuyse makelaars website met Realworks koppeling

In opdracht van VanHuyse makelaars hebben wij een woonplatform op maat ontwikkelt in WordPress samen met Webmonnik.nl. Op verzoek hebben wij gebruik gemaakt van het Enfold thema. Agents/Makelaars kunnen zich aansluiten bij het platform en worden automatisch vanuit de website gekoppeld aan de objecten die zij te koop of te huur aanbieden. Dit alles gebeurd vanuit het Realworks systeem waar alle data ingevoerd wordt. Daarnaast is er uiteraard een blog voor het optimaliseren van de vindbaarheid van deze website.

Bekijk dit project
lekkeretenmetlinda
Lekker eten met Linda

WordPress foodblog voor Lekker Eten met Linda

Een bestaande foodblog met veel traffic ombouwen naar een compleet nieuw design om nog meer traffic te krijgen. Dat was de opdracht. Samen met Bob is er een nieuw design gemaakt en op basis hiervan hebben wij een WordPress website ontwikkelt waar door Linda alle recepten in geoptimaliseerd zijn.

Bekijk dit project
discovernl temp
DiscoverNL

WordPress website op maat voor DiscoverNL

Hoek van Holland en de Utrechtse Heuvelrug kennen de meeste mensen wel. DiscoverNL gaat veel verder dan dat. Bij DiscoverNL worden unieke en onbekende plekken in Nederland op de kaart gezet en volledig blootgelegd. Onze taak was om een WordPress website te ontwikkelen met een OpenStreetMap integratie. Op de kaart bekijk je alle unieke locaties. Per zeer uitgebreid artikel kunnen je meer lezen over die specifieke locatie van eten, ontspanningsactiviteiten tot aan de overnachtingsmogelijkheden.

Bekijk dit project
bluewaveyachting
Blue Wave Yachting

WordPress website voor Blue Wave Yachting

Als uitbreiding op de bestaande website delosyachtcharter.nl is er een nieuwe WordPress website gerealiseerd voor de verhuur. Op bluewaveyachting.nl is er de mogelijkheid om premium jachten te huren direct via een integratie met 123boeken.nl. De website is hiervoor rechtstreeks gekoppeld aan het boekingssysteem van 123boeken.nl.

Bekijk dit project