Een selectie van ons WordPress werk.

Ben je benieuwd wat wij maken? Bekijk recente projecten op deze pagina.

Kees Lamper

Heb jij een project wat wij zouden kunnen maken? Bel naar 0182 635 077 en vraag naar Kees.

Selecteer een categorie

Hovenier Waddinxveen
Jvgbestratingen.nl

Website hovenier Waddinxveen

Op basis van een maatwerk design ontwikkelden wij voor JvG bestratingen, de nr. 1 hovenier van Waddinxveen, na vijf jaar een compleet nieuwe WordPress website. Voorzien van verschillende opties om leads eenvoudig contact op te laten nemen en de recente projecten eenvoudig te tonen aan bezoekers van de website. Naast de website gaven we ook het logo een redesign.

Bekijk dit project
Tegelsinhuis webshop
Tegelsinhuis.nl

Webshop op maat Tegelsinhuis.nl

Een bestaande WooCommerce webshop met heel veel maatwerk wat in de loop van de jaren toegevoegd is hebben wij op basis van een compleet nieuw design in Figma samen met het online marketingbureau omgezet. De webshop heeft veel code op maat om bijvoorbeeld prijzen per doos of vierkante meter te kunnen tonen, de voorraad wordt beheerd door middel van een koppeling met een extern systeem en er zijn veel complexe formules in de shop verwerkt om overal de juiste tarieven te tonen.

Bekijk dit project
Jazzandwine.nl
Jazzandwine.nl

Website redesign Jazzandwine.nl

Een aantal jaren geleden mochten wij de bestaande WordPress webshop van Jazzandwine.nl in beheer nemen. Wij verzorgen de hosting en het onderhoud van de webshop waar tickets verkocht worden voor Jazz concerten. De laatste tijd waren er regelmatig problemen met verouderde code en hebben wij in overleg met Joyce een redesign van de webshop gemaakt in GeneratePress. Het design is in grote lijnen gelijk gebleven aangezien de eigenaar hier tevreden over was. Hierdoor konden we relatief snel een compleet werkende webshop neerzetten waar alles weer functioneert zoals het bedoeld is. In plaats van meertaligheid met de WPML plugin hebben we gekozen voor de basis vertalingen van Google Translate zodat de webshop snel en licht blijft.

Bekijk dit project
GustoNL
Gustonl.nl

B2B webshop Gustonl.nl

Al een aantal jaren hebben we de webshop van GustoNL in ons portfolio. In 2023 hebben we een volledig nieuw design ontwikkelt voor deze B2B webshop wat in 2024 live is gegaan. Daarbij ook veel wensen doorgevoerd zoals het invoeren van merken per product, diverse extra opties zoals welke streek, leveranciers en het eenvoudig koppelen van alle opties in een filter. In de shop kan alleen besteld worden als er een goedgekeurd account is. Alleen na inloggen zijn de tarieven zichtbaar.

Bekijk dit project
Kokerellen.be
Kokerellen.be

WordPress platform voor Kokerellen.be

Voor Ellen van het Belgische foodblog Kokerellen.be hebben we in samenwerking met het Belgische ontwerpbureau Mount Zirkel een compleet nieuw platform in WordPress ontwikkelt. We migreerden de website vanaf een sterk verouderde WordPress locatie zonder WP Recipe Maker. De complete migratie hebben we samen met het team van Ellen uitgevoerd en na livegang is de website gemonitord qua SEO posities.

Bekijk dit project
BEMA bv
Bemabv.com

Meertalige WordPress website voor Bema BV

Voor Bema BV uit Waddinxveen hebben we een op maat gemaakte meertalige WordPress website gecreëerd op basis van een maatwerk design. Het project is uitgevoerd in drie verschillende talen die naadloos aan elkaar geschakeld zijn. De website is zo ingericht dat het beheer van content uiterst gemakkelijk is voor de beheerders. Dit stelt het bedrijf in staat om flexibel in te spelen op marktveranderingen en snel updates door te voeren. Bezoekers kunnen gemakkelijk navigeren door een heldere interface.

Bekijk dit project
Spullengraveren.nl
Spullengraveren.nl

Complete WordPress webshop voor Spullengraveren.nl

Voor het Waddinxveense bedrijf spullengraveren.nl hebben we een nieuwe WordPress webshop gelanceerd die is gericht op het verkopen van hun eigen gegraveerde producten. De webshop is op maat gebouwd, voorzien van per product een bulkvoordeel en bij iedere bestelling worden bijvoorbeeld standaard opstartkosten berekend. Ook is het voor bezoekers eenvoudig filteren en mocht er een vraag zijn kan deze via WhatsApp gesteld worden. Naast het ontwikkelen zorgen wij ook voor het WordPress onderhoud.

Bekijk dit project
HIP Groen website
HIP Groen

Maatwerk website Hipgroen.nl

Bij de start van Hip Groen rond 2016 realiseerden we een WordPress website en huisstijl. De website was toe aan vervanging en kreeg een grote update, onder andere vanwege de groei van het bedrijf. De nieuwe website van is volledig op maat ontworpen met oog voor detail en gebruiksgemak. De visuele elementen, waaronder het kleurenschema en de typografie, sluiten volledig aan bij de visie van het bedrijf. De site is uiteraard volledig responsive, wat zorgt voor een naadloze ervaring op alle apparaten. Deze maatwerk WordPress website voor HipGroen.nl is meer dan een digitaal visitekaartje; het is een verlengstuk van het merk.

Bekijk dit project
Idee aan Zee
Ideeaanzee.tv

Website voor Idee aan Zee uit Den Haag

Idee aan Zee zijn beeldmakers met hoofd en hart. Om het bedrijf online te presenteren en het beste van hun diensten en projecten te laten zien, ontwikkelden wij op basis van een maatwerk design een gebruiksvriendelijke, functionele en toegankelijke WordPress-website. De website is ontworpen met een volledig responsive lay-out voor optimale weergave op alle apparaten. Op de website vinden bezoekers ook een uitgebreide projectgalerij om de veelzijdigheid van de onderneming te laten zien die voor de medewerkers van Idee aan Zee eenvoudig aan te passen is. Daarnaast hebben we uiteraard ook functies geïntegreerd zoals een contactformulier en sociale media koppelingen, om de interactie en communicatie met de klanten te optimaliseren.

Bekijk dit project